Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę szatkujemy. Marchewkę ścieramy na tarce jarzynowej a cebulę czosnkową kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa łączymy i przyprawiamy pieprzem i solą. Odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie dodajemy majonez i wszystko mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !