Sposób przygotowania

Dynię rozgotować i zmiksować. Dodać pozostałe składniki i zmiksować, dodając tyle wody aby wyszło dość lejące ciasto. Piec na złoty kolor na rozgrzanej patelni teflonowej(bez dodatku tłuszczu). Gotowe posmarować dżemem, zwinąć w rulonik i podawać :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Dodałam przez pomyłkę olej słonecznikowy za którym nie przepadam ale nawet on nie zepsuł efektu :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Polecam z olejem z pestek winogron
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    jeszcze jedna uwaga-jeśli będzie problem z przewracaniem naleśników tzn, że trzeba dodać więcej mąki bo zbyt dużo dyni to co prawda fajne bo mięciutkie naleśniki ale rwą się przy przewracaniu
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    skomplikowana taka dieta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !