Sposób przygotowania

Mięso pokroić w drobne paseczki i mocno zrumienić na rozgrzanym oleju, przyprawić. Mięso przełożyć do garnka, podlać wodą i dusić na wolnym ogniu. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, lekko podsmażyć i dodać pod koniec duszenia do mięsa, kiedy składniki będą miekkie dodać fasole i groszek wraz z zalewą z puszek, jesli zbyt geste dolac wody i zaciągnąc zawiesiną z mąki i wody. Doprawić koncentratem i przyprawami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż zgłodniałam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    lubie taką! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    cos co lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !