Sposób przygotowania

Ubijamy białka na sztywną pianę. Dodajemy pozostałe składniki oprócz kiśla. Ciasto dzielimy na 2 części i do jednej dodajemy 3 łyżki mąki a do drugiej kisiel. Tak przygotowane ciasta lejemy na przemian na blachę wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 189 stopni ok 35-40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tajemnicza nazwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nazwa mnie bardzo zainspirowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !