Sposób przygotowania

Selery obrać i ugotować. Ostudzić i pokroić w plastry o grubości ok. 1,5 cm. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem i ułożyć plastry selera. Śmietanę roztrzepać z jajkiem, dodać ser, sól i pieprz, wymieszać. Zalać selery. Zapiekać ok. 15-20 min. w tmp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tak nie robiłam ale muszę wypróbować, bo apetycznie się zapowiada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taki, smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !