Sposób przygotowania

Zrobić rozczyn z wody i drożdzy. Rozwałkować z mąką, olejem, cukrem, solą. Ciasto musi podstac około 20 minut by urosło


Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, szynke i mielonke kroimy w kostkę i dodajemy do podduszanych pieczarek, dodajemy sól, pieprz, paprykę itp. jak kto woli.
Zagniecione ciasto formujemy w kształt koła za pomoca wałk,a ewentualnie kształt mozemy lepszy nadac za pomoca noża ( obicnamy brzegi ciasta ).
Ciasto smarujemy koncentratem pomdorowym. wykladamu plasterki salami, podduszone peiczarki, szynke, mielonke. Posypujemy niewielka iloscia sera startego na trace. Pieczemy w temp 200 stopni

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dużo dodatków - to lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !