Sposób przygotowania

Zrobić rozczyn z wody i drożdzy. Rozwałkować z mąką, olejem, cukrem, solą. Ciasto musi podstac około 20 minut by urosło.

Pieczarki obieramy, kroimy w paski i podduszamy w woku, dodajemy przyprawy.
Paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę.
Ser scieramy na tarce.
Cebulę kroimy w piórka.
Zagniecione ciasto formujemy w kształt koła za pomoca wałk,a ewentualnie kształt mozemy lepszy nadac za pomoca noża.
Ciasto smarujemy koncentratem pomdorowym. wykladamu plasterki salami, pokrywamy papryką, cebulą, kukurydza odsaczona z wywaru z puszki, pieczarkami. Posypujemy obficie serem.
Pieczemy w temp oko 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    Wygląda zajebiście, niczym z pizzeri, spróbuje ją zrobić, ale jak mi taka nie wyjdzie to zgłoszę się do Ciebie:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam pizzę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pewnie, udziele chetnie wskazówek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna domowa pizza
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    wygląd powalający
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    smakowita pizza, a wygląda jak z tele pizza
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    domowa najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !