Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić na plastry , każdy plaster posypać solą , pieprzem , przyprawą do karkówki , piwo połączyć z olejem , kminkiem , jałowcem, pieprzem kolorowym rozgniecionym widelcem , liście i ta marynatą zalej mięso i odstaw na 3 godziny a najlepiej na całą noc. Następnie odsączamy kotlety i grilluj na gorącym ruszcie przez 8 minut z każdej strony, podczas pieczenia smaruj marynatą .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tyska

    a jakie piwo? :) moze byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja używam tylko Warki, daje do wszystkiego , do jajecznicy , gulaszu , tylko nie za dużo ! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi smakować wyśmienicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !