Sposób przygotowania

Karkówkę dobrze rozbić. Blachę do ciasta lekko posolić i popieprzyć.
Ułożyć na niej karkówkę jedną obok drugiej.
Śmietanę 36% i 18% wymieszać i wsypać do nich zupę cebulową.
Zalać karkówki tak by były całe zakryte ( w razie czego można dodać śmietane 36%).
Blachę wstawić do piekarnika na 1 godz. w temp. 150 stopni.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adagio

    zrobię dziś na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    adagio

    zrobię dziś na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !