Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz mięsny do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 25 dag
cebula 2 szt
pomidory 2 szt
koncentrat pomidorowy
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz mięsny do pierogów

Cebulę posiekać, pomidory obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Na patelni podsmażyć mięso, dodać cebulę i pomidory oraz koncentrat. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem białym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 20.02.2013 10:47
przydatny przepis
Grazyna0211 17.12.2012 12:44
smacznie się zapowiada
aga130982 20.10.2012 08:45
super
aga130982 20.10.2012 08:45
super
dorotka0000025 30.07.2012 13:48
pomidory? cos innego
alaaa 10.02.2012 18:12
z pomidorami nie robiłam
Magdalena1110 24.11.2011 16:57
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak