Sposób przygotowania

Rozpuścić masło z pokruszoną czekoladą, dokładnie rozmieszać. Jaja ubić mikserem, stopniowo dodawać cukier i mąkę. Do masy jajecznej wmiksować przestudzoną czekoladę i wymieszać z pokruszonymi orzechami.Blachę z piekarnika lub inna dużą, wyłożyć pergaminem i wylać ciasto. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C, piec ok.20 minut.
Ostudzone pokroić na kwadraty, ew oprószyć cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    kusząco pyszne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    fajne, bo szybkie i dużo :) ale ja jednak wolę słodkie ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się pysznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !