Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo,przekroić na pół. Groszek odsączyć z zalewy i przepłukać.Por pokroić w półplasterki.W naczyniu wymieszać groszek,por,pokrojony koperek.Dodać majonez i doprawić do smaku. Na talerzu ułożyć połówki jajek nałożyć sałatki i udekorować gałązkami koperku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię tak przygotowane jajeczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczne połączenie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jajuszka dla mnie ,bo mam w swojej diecie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny pomysł na kolację.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !