Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso lekko rozbić,doprawić solą i pieprzem.Na każdym kawałku ułożyć plasterek papryki ,szynki oraz pół łyżeczki pietruszki.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste, smaczne i ładnie podane.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie podano...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie robić,nie dość,że smaczne ,to i kolorowe.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mozna różnokolorowe papryczki użyc będzie kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię takie roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne są tak przygotowane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !