Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w wodzie ponad godzinę , następnie każdy filet posypujemy gorczycą, ogórki kiszone kroimy w cienkie plasterki , a marchewkę zetrzeć na tartce , cebulę pokroić . W każdy filet wkładamy cebulę , ogórka i zwinąć , możemy spiąć wykałaczką , rolmopsy ułożyć w płaskim naczyniu dużym i zalać marynatą , którą wcześniej przygotowaliśmy , tylko wystudzoną . Odstawić najlepiej w chłodne miejsce na 2 doby.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,uwielbiam takie rolmopsy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !