Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Buraczki gotujemy w łupinkach do miękkości, zalewamy zimną wodą i po kilku minutach obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy 1 litr wody, ziele angielskie oraz liście laurowe i gotujemy pół godziny. Pod koniec gotowania lekko solimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    święta nadchodzą ....
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ładnie podany
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Te serduszka są urocze. Mój mąż bardzo lubi taki barszczyk.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    aż chce się jeść )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Pięknie podany !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !