Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Grzyby dokładnie płuczemy, zalewamy wodą i odstawiamy na pół godziny. Następnie gotujemy do miękkości- pod koniec gotowania lekko solimy, a następnie studzimy. Kapustę lekko odciskamy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości, odcedzamy, studzimy. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, przesmażamy na maśle, studzimy. Cebulę, ugotowaną kapustę i grzyby mielimy następnie maszynką, dodajemy bułkę tartą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale grzybowo u Ciebie jest...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszniutkie
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !