Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, obrać i zmielić. Masło utrzeć, dodać ziemniaki, żółtka, sól, cukier, skórkę startą z cytryny, bułkę tartą i śmietanę. Białka ubić na sztywno i połączyć z masą. Przełożyć do brytfanki i zapiec w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubię takie pyreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie warte wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !