Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski do jaj

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 4 szt
cebula 1 mała
majonez 4 łyzki
pieprz
sól
podgrzybki 10 marynowane

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski do jaj

Kroki postępowania

1
Ogórki odsączyc, pokroić w kostkę. Cebulę obrać i również pokroić w kostkę
Krok 1 - Sos tatarski do jaj foto
2
Grzybki odsączyć z zalewy i posiekać
Krok 2 - Sos tatarski do jaj foto
3
Grzybki, ogórki i cebule wrzucić do miseczki, dodac majonez i wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Krok 3 - Sos tatarski do jaj foto
4
Podawać z jajkami gotowanymi na twardo
Krok 4 - Sos tatarski do jaj foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 01.10.2013 18:43
Wspaniały sosik:)
Rybciia 18.04.2013 08:34
bardzo lubię :-)
Seba 20.02.2013 20:12
Wyśmienity

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak