Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Golonki umyć, oczyścić, obsypać sola, pieprzem i majerankiem, ułożyc w naczyniu żaroodpornym i wstawic do piekarnika nagrzanego do 200 st. i zapiekać ok. godziny.


Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    golonkę zazwyczaj jadam w galarecie ale od teraz to się zmieni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna z chrzanem i piwkiem...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    golonko lubie zjesc wlasnie takie w warzywach, ale dietetyczne danie to to nie jest....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !