Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela
jajko
papryka czerwona
cebula
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Do miseczki wkroiłam 2 jajka ugotowane na twardo, pół wędzonej makreli, 1/4 papryki, 1/4 cebuli. Dodałam 3 łyżeczki majonezu kieleckiego i dokładnie wymieszałam. Pastę nakładałam na kromki chleba razowego i ozdobiłam kiełkami rzodkiewki. Samo zdrowie!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 25.02.2012 09:47
przepyszna
Anna85 24.11.2011 19:27
Właśnie się zajadam :) Pychotka :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak