Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok krakersowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 kostka
woda 1/2 szkl
cukier 1/2 szkl
kakao 2 łyżki
cukier waniliowy 2 opakowania
mleko w proszku 3 szkl
krakersy 1 duże opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Blok krakersowy

Margarynę, wodę, cukier, kakao i cukier waniliowy zagotować i ostudzić. Do zimnego dodać mleko w proszku i wymieszać. Następnie dodać pokruszone krakersy. Tak przygotowaną masę formujemy w kształt prostokąta i wkładamy do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 04.03.2012 22:46
pyszne! polecam
Andzia1977
Andzia1977 01.12.2011 17:19
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak