Sposób przygotowania

Buraki ugotować, gdy przestygną zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Paprykę pokroić w kosteczkę i cebulę w paski. Wszystko to ugotować do miękkości. Zalać to zalewą przygotowaną z octu, wody, cukru i soli. Całość gotujemy w garnku z 15-20 minut. Gorącej nakładamy do słoików i odwracamy do góry nogami. Idealne na zimę do obiadku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    niema to jak własnej roboty, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    robię podobne pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszne buraczki na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !