Sposób przygotowania

Cukier utrzeć z żółtkami. Skórkę zetrzeć i dodać do ucieranych żółtek. Dalej ucierając dodać mąkę a na końcu ubitą pianę z białek. Wylać do formy i posypać posiekanymi migdałami i upiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super też tak lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna do herbatki jak i kawki ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię kawałek dobrego ciasta do herbatki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !