Sposób przygotowania

Ogórki umyć, pokroić jak na mizerię, nie obierać ze skóry. Cebulę obrać i pokroić. Dodać sól, cukier i wszystko wymieszać. Pozostawić na 2 godz. Dodać ocet, oliwę i wymieszać. Zostawić wszystko na noc. Następnie nałożyć do słoików i zalać powstałym sokiem. Gotować 5 minutek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne do obiadu,takie lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !