Sposób przygotowania

Baraninę umyć i utłuc. Czosnek posiekać i oprószyć nią mięso razem z solą, pokropić bulionem, dać na brytfankę i piec w ciepłym piekarniku ok. 1,5 godz

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z chęcia bym spróbowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    jestem ciekawa jak smakuje takie mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !