Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Migdały prażone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 30 dkg
cukier 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Migdały prażone

Sparzone migdały pokroić w paski i podsuszyć w nagrzanym piekarniku. Cukier rozgnieć i podsmażyć na gorącej patelni bez tłuszczu. Mieszając dodać migdały i wszystko jeszcze chwilkę prażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 16.10.2013 11:02
łatwo i smacznie
Ania67 13.09.2013 16:17
Przepadam za takimi migdałami
mirosława4 18.01.2013 16:29
super na przegryzkę zamiast deseru :)
IZABELA29 25.12.2012 11:21
tak nie robiłam
ben-ka 25.12.2012 09:04
słodko się zrobiło:)
Wafelek2601 05.02.2012 00:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak