Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i dokładać stopniowo serki i mieszać. Rozpuścić masło i wystudzone wlewać po trochu żeby się nie zważyło. Dodać żelatynę- 2 łyżki rozpuścić w 1/2 szkl wody i wlewać ostudzoną do masy. Całość wylać do tortownicy. Można dodać do masy rodzynki. Na wierzch lejemy galaretkę i wsadzamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo lubie serniki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !