Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z fasoli z pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszka 2 łyzki
cebula 1 szt
olej do smażenia
majeranek 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
fasola 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z fasoli z pietruszką

Ugotowaną fasolę odcedzamy. Pokrojoną cebule smażymy na oleju. Mieszamy to, miksujemy, dodajemy posiekana pietruszkę, doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem.
Doskonała pasta na kanapki dla wegetarian i wegan.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 04.01.2014 22:47
pyszna pasta
pacpaw 15.07.2012 20:47
interesujące połączenie smaków
Ewa111 19.12.2011 19:56
ja też z przyjemnością posmakuję takiej pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak