Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół szt
orzechy włoskie pół szkl
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
majonez 1 łyżeczka
jogurt łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami

Kapustę oczyszczamy, szatkujemy dosyć drobno i gotujemy na parze przez 3 minuty.
Oprószamy sola , pieprzem i ziołami.
orzechy siekamy dodajemy do kapusty.
Dodajemy tez majonez i jogurt.
Wszystko mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak