Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 30 dkg |
masło | 15 dkg |
woda | 4 łyżki |
sól | |
margaryna do formy | |
Nadzienie: | |
szpinak | 1/2 kg |
cebula | 4 szt |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | |
śmietana | 1 szklanka |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 1 (tarty) |
Ciasto: | |
mąka | 30 dkg |
masło | 15 dkg |
woda | 4 łyżki |
sól | |
margaryna do formy | |
Nadzienie: | |
szpinak | 1/2 kg |
cebula | 4 szt |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | |
śmietana | 1 szklanka |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 1 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: