Sposób przygotowania

ziemniaczki najlepiej drobne obrać i tylko zagotować.Odlać lekko ostudzić Obtoczyć w oleju i przyprawie .Wyło.zyć na blachę i piec w piekarniku na ciemno złoty kolor(ok godziny)Takie ziemniaczki często podaję do śledzia w śmietanie.karkówki pieczonej,żeberek

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kaska14665@wp.pl

    mmm uwielbiam ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniam mniam i jeszcze raz mniam! superowo to zrobiłaś!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Dzisiaj zrobie na obiad:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Szybko i tanio:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Szybko i tanio:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Szybko i tanio:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne są takie ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !