Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć w zalewie Woda i ocet w stosunku 2:1 ok 12 godzin
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i sparzyć wrzątkiem.Śledzie pokroić w małe kawałki dołożyć cebulę i zalać olejem 1 szkl,wymieszanym z 1op.ziół prowansalskich

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super śledzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jestem "śledziara" i zrobię ten przepis...
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    śledzie lubię w każdej postaci a te z ziołami pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    super pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !