Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuchy z opieńkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
mąka
proszek do pieczenia łyżeczka
mleko szklanka
ugotowane opieński 200 g
Sól, pieprz, majeranek
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z opieńkami

Jajko roztrzepać dodać mleko mąkę proszek i przyprawy, wymieszać ciasto trochę gęściejsze niż na naleśniki, Dodać ugotowane grzybki, wymieszać i smażyć niewielkie placuszki ..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 23.11.2011 10:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak