Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

leczo

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinia 2 szt średnie
kapusta biała 1/2 główki
marchewka 6 szt
papryka czerwona 2 szt
cebula 2 szt
kiełbasa 30 dag
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: leczo

Marchew obrać,pokroić w talarki wrzucić na gorący tłuszcz.Dusić do miękkości.Dodać posiekaną kapustę,dodać trochę wody.Gdy kapusta zmięknie dodaćpokojona w kostkę i podsmażoną kiełbaskę i cebulę.Dusić wszystko ok 10min.Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i pokrojoną obraną cukinię.Wszystko dusimy jeszcze do momentu aż zmięknie cukinia dodajemy koncentrat i przyprawiamy do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 10.02.2017 20:11
takie lubie
romanrafal
romanrafal 25.04.2014 17:41
bardzo dobre,bardzo lubie
kriko 04.03.2013 18:10
super lubie leczo
Krzysztof15 27.09.2012 16:40
ciekawy przepis
Natalia40 30.11.2011 21:46
pycha
kriso 23.11.2011 21:28
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak