Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDŹ Z JABŁKAMI I SZCZYPIORKIEM

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 300 gram
masło 6 łyżek
jabłka 2 sztuki
grzanki 2 z bułki
bułka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDŹ Z JABŁKAMI I SZCZYPIORKIEM

Filety namoczyć, odsączyć, bardzo drobno pokroić, dodać tarte na tarce jabłka, masło, wymieszać. Masę wyłożyć na grzanki z bułki. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak