Sposób przygotowania

pierś z kurczaka 1, 2 łyżki majonezu, 1 łyżka keczupu, smalec ½ łyżki
Kapustę pekińską bardzo drobno kroimy w paski. Piersi w kostkę. Posypujemy je obficie przyprawą do gyrosa i smażymy na rozgrzanym smalcu. W dużej misce łączymy usmażonego kurczaka, pociętą kapusta oraz kukurydzę konserwową. Dorzucamy jeszcze odcieknięte i pokrojone w kostkę ogórki konserwowe. Dodajemy keczup i majonez i wszystko mieszamy. W razie potrzeby możemy dosolić. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    moja ulubiona sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super takiej nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam tą sałatkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !