Sposób przygotowania

Truskawki umyć i zmiksować. Żelatynę rozpuścić w 6 łyżkach wody. Rozrobione truskawki utrzeć z połową cukru i rozpuszczoną żelatyną. Białka ubić na sztywno z pozostałym cukrem. Jak masa truskawkowa zacznie gęstnieć dodać ubite białka. Rozłożyć mus w salaterkach i dać na 2 godz. do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    rewelacyjny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !