Sposób przygotowania

3/4 szkl mleka odlać i w tym roztrzepać mąkę i budyń.Resztę mleka zagotować z cukrem.Do gotującego się mleka wlać mieszninę mąki i budyniu.Ugotowany budyn wystudzić.Następnie do budyniu porcjami dodawać margarynę i miksować .W czasie miksowania dodać odrobinę kwasku cytryn.co poprawi smak kremuKrem nadaje się do ciast i tortów

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam, mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    i prosty mniam
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    W sam raz do tortu który zamierzam upiec :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !