Sposób przygotowania

Gruszki obrać ze skórki, odciąć wierzchołki i wydrążyć środki. Zagotować pół litra wody z cukrem i skórką z cytryny. W syropie ugotować gruszki. Miękkie wyciągnąć i położyć na talerzyk. Czekoladę dać do garnuszka zalać mlekiem i włożyć do drugiego garnka z gorącą wodą. W przygotowanej polewie maczamy gruszki i odstawiamy, aby zastygły.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    dla mnie bomba!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !