Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na sztywno, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Orzechy grubo posiekać i dodać do masy. Wysmarowaną blachę wyłożyć andrutem i na niego wylać przygotowaną masę. Piec w letnim piekarniku ok.1,5 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    lubie orzechowe ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !