Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z pasztetową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 2szklanki
jajko 2szt
sól łyżeczka
olej łyżeczka
woda szklanka (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z pasztetową

Rozdrabniamy pasztetową widelcem na masę. Z mąki, wody, jajka, soli i oleju wyrabiamy ciasto. Rozwałkowujemy i tworzymy ,,pierożkiem,, pierogi, każdy napełniamy łyżeczką pasztetowej. Wrzucamy pierogi na lekko osoloną wodę i gotujemy ok 4min od wypłynięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 26.11.2011 10:04
super
agnieszka214 26.11.2011 09:43
mniam
agnieszka214 26.11.2011 09:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak