Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA Z RYB – ROCHELLE

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 0,5 litra
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
por 2 sztuki
pomidor 4 sztuki
woda 2 litry
ryby różne 1 kg
makaron cienki 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA Z RYB – ROCHELLE

W oleju ugotować 2 duże cebule, czosnek, pory oraz pomidory pokrojone w ćwiartki. Po 30 minutach dodać 2 litry wody. Całość wymieszać. Dodać ryby. Całość gotować przez następne 30 minut. Przelać przez sitko. Dodać makaron i dalej gotować przez 15 minut. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak