Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z bryndzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 2 sztuki
bryndza 25 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
koperek 2 łyżki
pomidor 25 dag
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z bryndzy

Bryndzę wymieszać z papryką, koprem, surowymi jajami i solą. Pomidory sparzyć; obrać ze skórki, pokroić w plastry. Plastrami pomidorów przykryć nadziane, postawione w szybkowarze kabaczki, resztę plastrów zsunąć na dno szybkowaru, dodać zachowany miąższ. Zamknąć szybkowar, dusić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak