Sposób przygotowania

Na rogzranej patelni podgrzewamy kotlet hamburgerowy, gdy z jednej strony sie podpiecze przekręcamy go na drugą, aa wierzch kładziemy plasterki sera żółtego np Gouda.
Dodatkowy na patelni podgzrewamy bułkę.

Kapustę siekamy, a ogórka kroimy w plasterek
Cebulę kroimy takze w plasterki.

Na rogrzana bułke kładziemy kotlet z serem, posypuemy wedle uznania kapusta pekińską , kladziemy cebulę, ogórka, ketchupujemy i zamykamy bułkę.

Smacznego

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dzieki
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    świetne, też tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    i wiesz co jesz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !