Sposób przygotowania

Kiełbasę i parówki kroimy w tę samą kostkę i podsmażamy,cebulę kroimy w piórka po czym podsmażamy i dodajmy do kiełbasy i parówek. Paprykę kroimy (pozbywając się gniazd nasiennych) w paski i dodajemy do kiełbaski,dusimy. Kiedy papryka zmięknie dodajemy do niej pokrojone w kostkę pomidory i tak samo obranego i pokrojonego kabaczka. Dusimy 10minut po czym dodajemy czosnek i przyprawy. Dusimy do miękkości warzyw.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre leczo
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre leczo
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !