Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegańska zupa fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 szkl
włoszczyzna 1 pęczek
ziemniaki 1/2 kg
majeranek 1 łyzka
ziele angielskie 5 ziaren
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wegańska zupa fasolowa

Fasolę moczymy na noc, następnego dnia odlewamy wodę i gotujemy w świeżej z dodatkiem ziela angielskiego i listka laurowego. Po godzinie solimy i dodajemy drobno pokrojoną włoszczyznę. Po pół godzinie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, majeranek i gotujemy wszystko do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 22.01.2014 17:37
smaczna zupka
Ada-Gaba 14.07.2013 19:21
smaczna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak