Sposób przygotowania

Szpinak oczyścić, porwać na trochę mniejsze kawałki. Dodać do niego pokrojoną w kostkę cebulę, odsączoną kukurydzę, pokrojonego w półplasterki pomidora, obrane i pokrojone w kostkę jabłko. Oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    renia26

    moze byc dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    musze spróbować;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mnóstwo witamin i kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna i kolorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !