Sposób przygotowania

Umyte, obrane gruszki pokroić w ćwiartki lub ósemki. Gruszki gotować w gorącej wodzie z dodatkiem cukru,cukru waniliowego, soku z cytryny do chwili, kiedy będzie je można nakłuć wykałaczką. Gruszki ułożyć ściśle w czystych, pozbawionych zapachu słoikach, po czym zalać gorącą wodą, następnie pasteryzować 25-30 min.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam takie gruszeczki
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !