Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praskę, mieszamy z marynatą, olejem i tymiankiem i tak przygotowaną pastą dokładnie smarujemy pałki z kurczaka. Odstawiamy na godzinę, a po upływie tego czasu mięso układamy na kratce w piekarniku nagrzanym do temperatury 170 stopni i pieczemy około 50 minut (na samym dnie piekarnika ustawiamy brytfanne, do której wlewaumy szklankę wody).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak se \"odpoczywam\" od gotowania lub nie mam koncepcji lub czasu na obiad robię takie pałki. Proste i smaczne. Tylko brytfankę trzeba szorować ;o)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobię jutro na obaad, ale będzie pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Du?o osób to robi na obiad.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !