Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzikie kulki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
ryż dziki 1/3 szkl
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat
oliwki czarne

Przepis i sposób przygotowania na: Dzikie kulki

Ryże gotujemy w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu . Odsączamy i studzimy . do zimnego ryżu dodajemy tuńczyka ,doprawiamy pieprzem i dobrze mieszamy . Formujemy małe kulki . Danie ozdabiamy czarnymi oliwkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 19.01.2012 13:22
Bardzo ładne zdjęcie:)
iwa643 22.11.2011 06:46
Posypujemy słodka papryką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak